Moj život s Kristom započinje s ulaskom u zajednicu Emanuel. Na čelu s Isusom, pod vodstvom Duha Svetoga i s duhovnikom fra Nikolom Spuževićem, koji je osnovao zajednicu Emanuel.
U samo 14 tjedana mog Duhovnog Rasta život mi se u potpunosti promijenio. Moj tradicionalni način življenja vjere prelazi u istinsko življenje vjere-Život s Kristom.
Kroz svoje vrijeme Rasta u Duhu shvatila sam koliko sam bila ranjena i zarobljena poput ptice u kavezu. Stvorena da pjeva i slobodna leti a nemoćna i zatvorena u mali prostor koji je sve više guši.
Svaki pokušaj da se toga oslobodim bio je bezuspješan i bacao me u još veći očaj.
Borba je trajala dugi niz godina jer sam vjerovala više ljudima nego Bogu. Jednostavno nisam znala otvoriti svoje srce i u potpunosti ga predati Gospodinu.

Kroz duhovni seminar i molitvu sa našim duhovnikom Fra Nikolom Spuževićem, primam KRŠTENJE U DUHU  i doživljavam potpunu preobrazbu. Svoje srce otvaram i potpuno predajem Isusu i dajem se Duhu Svetom da me diže u visine.
Osjećam veliku, NEIZMJERNU LJUBAV KRISTOVU i snagu Duha Svetoga, koji me svaki dan diže u sve veću i veću visinu.
Hvala ti Kriste jer si me, kroz ovo vrijeme, doticao i još dotičeš, jer si izliječio moje grlo i omogućio da ti bolje pjevam, popravio moj sluh, jer si me iscijelio i ozdravio od mojih nesigurnosti, kompleksa manje vrijednosti, strahova i depresije.
Hvala ti Isuse sto si dotakao i moju obitelj i dao im da shvate koliko si Velik i moćan i da si prisutan u Svetoj Hostiji!

O kako je divno živjeti s Kristom,uroniti u tu Rijeku ljubavi i spasa! Amen! Aleluja!

Veronika

Svjedočanstvo