U subotu 17. listopada 2020. godine u Crkvi Presvetog Trojstva u Novom Travniku Katolička Karizmatska obnova u Duhu Svetom Bosne i Hercegovine (KKODS BIH) organizira cjelodnevni “Molitveno karizmtski susret”. Cijeli dan izmjenjivat će se predavači i brojni uzvanici gdje će uz pedavanja, molitvu i slavljenje sudionici veličati Boga i puniti svoje duhovne baterije.

Vrhunac slavlja je Euharistija koju predslavi vrhbosanski nadbiskup, kardinal Vinko Puljić, koji će nakon euharistijskog slavlja uručiti priznate statute Katoličkoj Karizmatskoj Obnovi u Duhu Svetom Bosne i Hercegovine. Osim kardinala Puljića, na cjelodnevnom programu sudjelovat će predsjednik Vijeća za laike BK BiH mons. Marko Semren pomoćni biskup banjolučki. Uz naše biskupe na susretu će biti mnogi svećenici i simpatizeri koji služe u karizmatskoj obnovi a među njima je poznati bosansko-hercegovački karizmatik fra Ivo Pavić.

PRIJAVA ZA SUSRET
Za sudjelovanje na susretu potrebne su akreditacije zbog određenog broja osoba. Članovi KKODS BiH koji žele sudjelovati na ovom Molitveno karizmatskom susretu trebaju se prijaviti voditeljima u svojim zajednicama i tamo će biti upisani za akreditacije. Simpatizeri KKODS BiH koji bi željeli sudjelovati na cjelodnevnom programu mogu se prijaviti na mail kkods.bih@gmail.com i tako rezervirati akreditaciju. Primamo određen broj osoba.

PROGRAM:

NAJAVA: MOLITVENO KARIZMATSKI SUSRET U NOVOM TRAVNIKU